20220117 Kampioenen Postduivenvereniging De Vale Doffer deel 1

Ingo Sievers won in 2021 een enorme waslijst aan kampioenschappen binnen Postduivenvereniging De Vale Doffer.

In 2021 heeft de postduivenvereniging, ondanks de corona, toch gelukkig veel wedstrijden mogen vervliegen met haar duiven. Een huldiging van de kampioenen zit er momenteel in verband met de corona perikelen niet in. Maar de vereniging wil ze toch graag in het zonnetje zetten.

Kampioenen 2021

De eerste kampioen die in het zonnetje wordt gezet is Ingo Sievers.
Deze voorman bij Reinaerd deuren is een van onze jongste leden. In 2021 zag hij Abraham. Wisselende diensten (ochtend en avondploeg) maken het inkorven soms niet eenvoudig. Gelukkig kan Ingo dan vaak op één van zijn clubgenoten of op vriendin Susan rekenen. Zij halen de duiven dan op, waarna ze toch kunnen worden ingekorfd.

In de spaarzame vrije tijd die Ingo heeft, is hij druk met zijn hond. En zijn rood-witte Twente hart klopt sneller wanneer hij als die-hard FC Twente fan de wedstrijden van zijn favoriete club volgt.

Vooral op de (dag)fondvluchten is Ingo Sievers al jaren de te kloppen man. Ingo krijgt met regelmaat hulp van zijn neefje Kenneth, die niets liever doet dan hokken krabben en meegaan naar het duivengebouw. Samen zorgden ze voor zeer succesvolle prestaties van de duiven in 2021. We zullen de komende jaren dan ook steeds meer horen van het duiventandem Ingo en Kenneth.

Naast alle taarten en tassen vol boodschappen die in 2021 op vele vluchten werden gewonnen, won dit hardwerkende en immer gemotiveerde lid van De Vale Doffer ook een enorme waslijst aan kampioenschappen binnen de vereniging.

Gefeliciteerd Ingo en Kenneth met jullie behaalde successen.

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van Ingo Sievert

Meer over Cultuur uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen