4×4 Treffen St. Isidorushoeve 2022

Zondag 13 november 2022 organiseert de H.A.M.C. voor de 23e keer het jaarlijkse 4×4 treffen.

Het evenement vindt plaats op het motocross-circuit in het Kötterbos aan de Binnenveldweg 45 in St. Isidorushoeve (Haaksbergen).

Wat jaren geleden is begonnen met een paar vrienden die de motorcrossbaan afhuurden, is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement. Elk jaar veranderde er weer wat en werd het groter en groter. Nu is er een 4×4 commissie opgericht binnen de H.A.M.C., die het evenement organiseert. Voor de deelnemers verandert er niks: het blijven dezelfde gezichten en gezelligheid!

Er is een doorgaande route op de crossbaan met daarnaast tal van pittige off-road uitstapjes. Extraatje in Sint Isidorushoeve is een stukje terrein waar wat extra graafwerk voor extra uitdagingen zorgen. Samen met een legertje vrijwilligers is het voorgaande jaren een dagje off-road geweest om je vingers bij af te likken.

Omdat het terrein niet zo heel groot is en de organisatie zo weinig mogelijk wil file-rijden is er een maximaal aantal deelnemers van 120 auto’s. Eventuele inschrijvingstop wordt ter plekke beslist, afhankelijk van de omstandigheden. Vooraf inschrijven is niet mogelijk en kan alleen maar ter plekke vanaf 9 uur. De entree voor deelnemers is € 40.

Het terrein is geopend van 10.00 – 16.00 uur en de entree voor toeschouwers is gratis. Voor een warme hap en een drankje is de kantine de hele dag geopend.

Er zijn wegwerkzaamheden in de omgeving van St. Isidorushoeve, er kunnen dus omleidingen zijn tijdens het evenement!

Kijk voor meer informatie op de website van HAMC

Meer over sport in Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen