Actie in Haaksbergen voor wensambulance zeer geslaagd

Door gezamenlijke inspanning is er een geweldig bedrag van €12.777,34 opgehaald

WensAmbulance Oost-Nederland is een organisatie zonder winstoogmerk. De stichting wil graag de laatste wensen van (pre-)terminale patiënten en langdurig zieken mogelijk maken door passend liggend vervoer te bieden.

Zoveel mensen, zoveel wensen: een dagje naar het dorp waar je geboren bent, met de familie een weekendje weg, naar de dierentuin, de Alpe d’HuZes, nog een keer de zee ruiken, naar een voetbalwedstrijd kijken, naar een concert van The Rolling Stones. Het lijkt voor iedereen zo normaal, we stappen in de auto, op de fiets of in de trein en gaan richting ons uitje maar voor een (pre)terminale patiënt of langdurig zieke is dit meestal niet meer haalbaar, helemaal al niet als je afhankelijk bent van liggend vervoer.

De organisatie is geraakt en trots dat zoveel mensen uit Haaksbergen deze stichting zo’n warm hart toedragen, niet alleen tijdens de mooie rit, maar ook bij de markt met alle bijbehorende activiteiten. En wat te denken van al die ondernemers die hun steun gegeven hebben met de spaarpottenactie en alle maanden voorbereiding die er in hebben gezeten om dit voor elkaar krijgen om een geweldig pinsterweekend neer te zetten.

Door gezamenlijke inspanning is er een geweldig bedrag van €12.777,34 opgehaald!
Hiermee kan de wensambulance maar liefst 32 wensen uitvoeren: de laatste wensen van (pre-)terminale patiënten en langdurig zieken.

En de volgende datum op 27 & 28 mei (editie 2023) is alweer bekend dus zet hem in de agenda, voor een spectaculair pinksterweekend in Haaksbergen.

Kijk voor meer informatie op de website van Wensambulance

Volg het nieuws uit Haaksbergen