Alzheimer Café op maandag 21 september

Op 21 september is er een speciale avond van het Alzheimer Café in het Kulturhus.

Op maandag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Het is de dag waarop wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor dementie. Op én rondom deze dag worden er verschillende activiteiten georganiseerd. In Haaksbergen is er een speciale avond van het Alzheimer Café in het Kulturhus.

Door de coronacrisis hebben mensen elkaar lang niet gezien of gesproken. Het virus is nog niet weg, maar met de nodige voorzorgsmaatregelen wordt op Wereld Alzheimer Dag een speciale avond van het Alzheimer Café georganiseerd. Tijdens deze avond gaan bezoekers met elkaar in gesprek over de afgelopen periode. Wat hebben ze meegemaakt? Wat was er moeilijk en wat hebben ze als hartverwarmend ervaren?

Vooraf aanmelden

Het Alzheimer Café is een ontmoetingspunt voor iedereen die met dementie te maken heeft. Belangstellenden zijn van harte welkom op maandag 21 september in het Kulturhus Haaksbergen. De zaal is vanaf 19.00 uur geopend en het programma start om 19.15 uur. Toegang is gratis, maar een vrije gift is welkom. Vanwege de coronamaatregelen is het aantal beschikbare plaatsen beperkt en moet iedereen zich vooraf aanmelden. Aanmelden kan bij Ton Harmsen, via telefoonnummer 06 – 8354 6186 of per mail via t.harmsen@noaberpoort.nl.