De bibliotheek spijkert je bij over het thema Werk & Inkomen

In april zijn er weer veel gratis online activiteiten met als thema werk & inkomen.

In april organiseert Bibliotheek Haaksbergen in samenwerking met Bibliotheek Hengelo vele online activiteiten met als thema ‘Werk & Inkomen’. Hierbij een overzicht van al deze, gratis online workshops.

9 april: Walk & Talk – Koffiepauze voor werkzoekenden – Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. Walk & Talk is dè koffiepauze voor werkzoekenden. Je hoort inspirerende verhalen, krijgt praktische tips en er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.

16 april: Optimaal gebruik maken van LinkedIn – De Thema Werk-workshop wordt gegeven door Social Media Consultant en eigenaar van A-cademy Alwin Zandvoort. Ben jij op zoek naar werk en wil jij hèt verschil gaan maken? Deze training biedt een mooie gelegenheid om LinkedIn nog intensiever te behandelen èn persoonlijke begeleiding te krijgen. Tijdens de training en het traject dat daarop volgt, hebben we één doelstelling: zorgen dat LinkedIn jou gaat helpen om nog sneller die nieuwe baan/opdracht te krijgen.

23 april: JobOn Droombaanspel – Ga tijdens het online droombaanspel samen met ons op zoek naar wat jouw ideale baan is en wat jij zelf kunt doen om je droombaan te vinden. Ontdek wat jouw droombaan is en krijg inzicht in waar je blij van wordt. Je ontmoet andere werkzoekenden en deelt je ervaringen tijdens een online netwerkbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst staat netwerken centraal en gaan we aan de slag met interactieve oefeningen om sollicitatievaardigheden te vergroten.

30 april: Beter in Beeld – Videobel jij tegenwoordig ook regelmatig voor je werk? Wil je meer weten over hoe jij – ook van achter een beeldscherm – een goede indruk kunt maken? Schrijf je dan in voor deze online workshop gegeven door imagostylist Simone Tiehatten (foto).

Aanmelden

Deelname aan al deze activiteiten is gratis en aanmelden is noodzakelijk. Stuur een mail naar d.bekkers@dekappen.nl en je ontvangt één dag van tevoren de link naar de Zoom sessie. Om deel te nemen heb je een laptop nodig met camera en microfoon en een goed werkende internetverbinding. Het Zoomprogramma kun je gratis downloaden.

Bekijk het overzicht van de activiteiten op de website van de bibliotheek

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Een productie van RTV Sternet