Domijn Haaksbergen in gemeentehuisHuurders kunnen voor al hun woonzaken op één plek terecht.

Sinds maandag 6 april is het kantoor van woningcorporatie Domijn al te vinden in het gemeentehuis. Vanwege de coronacrisis liep de daadwerkelijke verhuizing wat vertraging op. De medewerkers hebben nu ook daadwerkelijk hun intrek genomen in het gemeentehuis. Naast Domijn en uiteraard de gemeente Haaksbergen, zijn ook de Noaberpoort, GGD Twente en de politie in het pand aan de Blankenburgerstraat te vinden.

Burgemeester Rob Welten en Wilma van Ingen (directeur-bestuurder van Domijn) waren woensdag bij de eerste echte werkdag van de Domijn-medewerkers op hun nieuwe plek. Welten heette de nieuwe collega’s van harte welkom en vertelde onder meer dat Domijn een mooie aanvulling is op de partijen die al binnen de Noaberpoort samenwerken. “Daardoor kunnen we onze gezamenlijke dienstverlening versterken. Samen zijn we er voor onze inwoners”, aldus de burgemeester.

Door de coronamaatregelen kunnen inwoners alleen op afspraak bij Domijn terecht. Voor vragen kan men ook bellen met de medewerkers van Domijn via 0900 – 335 0 335. Zodra dat ook weer kan met een bezoek aan het gemeentehuis, dan maakt de woningcorporatie dat uiteraard zo snel mogelijk bekend.