Drie woensdagmiddagfilms in augustus in Kulturhus Haaksbergen

De films moeten vooraf gereserveerd worden.

In het filmhuis van Kulturhus Haaksbergen is het op drie woensdagen in augustus weer  kijken geblazen met super leuke kinderfilms. Op woensdag 12 augustus wordt ‘Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn’ gedraaid, op 19 augustus volgt ‘Mees Kees in de Wolken’ en op 26 augustus ‘De grote Slijmfilm’ (met Bibi!). De vertoningen worden natuurlijk coronaproof vertoond. Dit betekent o.a. dat er van tevoren kaartjes gereserveerd moeten worden en dat er een beperkt aantal bezoekers wordt binnen gelaten om de 1,5 meter afstand te garanderen.

Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn
Kruimeltje is weer verenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een mooie villa op het platteland. Hoe fijn het ook is om weer met zijn ouders samen te zijn het is ook saai op zo’n landgoed, Kruimeltje mist het spannende stadsleven. Hij besluit om weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor. Maar wanneer hij onderweg naar de stad wordt tegengehouden door Anna en aan haar probeert te ontsnappen, worden zij allebei ontvoerd. Een oude bekende slechterik duikt op en heeft het op hen gemunt in de strijd om de goudmijn.

Mees Kees in de Wolken
Als een groot schoolfeest nadert is Tobias te verlegen om Hasna mee te vragen. Mees Kees heeft geen tijd om hem te helpen, want die probeert angstvallig Marie Louise te ontlopen die hem een ballonvaart cadeau heeft gedaan! Terwijl mevrouw Dreus klas 6B de wals leert dansen voor op het feest, lijkt voor Tobias alles mis te gaan. Kan Mees Kees op tijd zijn hoogtevrees overwinnen en  Tobias redden zodat het feest door kan gaan?

De Grote Slijmfilm
Indy en haar BFF zijn, net als iedereen, gek op slijm! De enige die een hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff, de grote speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm verbieden.

Kaarten kunnen worden gereserveerd via www.dekappen.nl.