Ervaar het openbaar vervoer

Speciaal voor senioren organiseren OV-ambassadeurs een OV-inloopspreekuur en een proefreis vanuit Haaksbergen.

Inloopspreekuur

OV-ambassadeurs beantwoorden tijdens het maandelijkse inloopspreekuur vragen over reizen met bus en trein. OV-ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen. Met duidelijk informatiemateriaal krijgen senioren uitleg over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook geven zij informatie over het deelnemen aan een proefreis.
Belangstellenden mogen kosteloos en vrijblijvend binnenlopen.

Wanneer: donderdag 21 april 2022
Hoe laat: 10.00 – 11.30 uur
Waar: De Kappen, Blankenburgerstraat 40-42, Haaksbergen

Proefreis

Veel uitleg op het station. Oefening baart kunst. “In het vervolg kan ik het zelf” Werner (70 jaar). Tijdens de proefreis helpen de OV-ambassadeurs onder meer met het opladen van een OV-chipkaart of het kopen van een kaartje en het in- en uitchecken.
Aanmelden kan op het inloopspreekuur en ook via www.ervaarhetov.nl/proefreis of door te bellen met de OV-ambassadeurs: 038 – 45 40 130.

Wanneer: dinsdag 26 april 2022
Waar: vanuit Haaksbergen

Meer informatie

De Provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland vinden het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten.

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

Kijk voor meer informatie op de website van ervaarhetov.nl

Volg het nieuws uit Haaksbergen