Gruppo Sportivo en Claw Boys Claw in Openluchttheater Eibergen

Gruppo Sportivo en Claw Boys Claw in Openluchttheater Eibergen

Wanneer

16 juni 2023    
19:00 - 22:00

Gruppo Sportivo en Claw Boys Claw in Openluchttheater Eibergen

Vrijdag 16 juni spelen Gruppo Sportivo en Claw Boys Claw in Openluchttheater Eibergen.

Er werd al op gehint via sociale media en nu is het officieel bevestigd: vrijdag 16 juni spelen Gruppo Sportivo en Claw Boys Claw in Openluchttheater Eibergen. Dat belooft een legendarische avond te worden!

Het van oorsprong Haagse Gruppo Sportivo baseert in hun nieuwe tour de setlist op de meest gestreamde nummers op Spotify. Nederpopklassiekers als Hey Girl, Beep Beep Love en Tokyo zorgen voor een feest der herkenning in Eibergen. De zeskoppige formatie onder leiding van Hans Vandenburg wordt aangevuld met special guest Wouter Kiers op saxofoon.

Naast Gruppo Sportivo bestijgen ook de gedreven mannen van Claw Boys Claw op 16 juni het podium. Met hun veelal donkere rock zetten ze keer op keer een ijzersterke live act neer. De Amsterdamse band werd al in 1983 opgericht, maar Peter te Bos en kompanen bewijzen met het album ‘Kite’ uit 2021 nog niet uitgespeeld te zijn.

De online ticketverkoop start zaterdag 11 maart om 10.00 uur en is voor iedereen toegankelijk. Tickets voor dit concert kosten 27,50 euro. Dit is inclusief alle bijkomende kosten.