Kinderspeldag bij De Kappen

Kinderspeldag bij De Kappen

Wanneer

7 mei 2023    
12:00 - 16:00

Kinderspeldag bij De Kappen

Alle kinderen tussen de 8 en 13 jaar zijn van harte welkom op de Kinderspeldag bij De Kappen in Haaksbergen. Deelname is gratis.

Er zijn tal van spelactiviteiten voor kinderen, met een serieuze achtergrond. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om kennis te maken met techniek, dankzij de Hogeschool Saxion die laboratoriumopstelling biedt, de Universiteit Twente met het programma ‘Science on Tour’.

RTV Sternet geeft een praktijkles over vloggen en video-editing. Theater De Kappen geeft een demonstratie over moderne technieken zoals 3D-printen, lasersnijden en thermovorming.

Ook aan sport is gedacht, met onder andere een voetbalwand van het bekende Duitse speeltoestellenbedrijf Yalp. De sporthal Key Fit uit de Veldmaat met fietsen, springkussens en nog veel meer. Voor de dansliefhebbers is er de plaatselijke dansstudio Midanza. Creatievelingen kunnen hun hart ophalen bij sessies schilderen op papier van Jenneke Brunnekreeft, of zich laten schminken. Popschool biedt bovendien de mogelijkheid om deel te nemen aan een spectaculair trommelspel.

Voor de spelletjesfanaten is er genoeg te doen, met onder andere de revolutionaire schaakcomputer Centaur, populaire bordspellen zoals “Catan”, “Ticket to Ride” en “Wie is het”, en een bijdrage van scouting Han Jordaan.

Kom dus langs en doe mee aan alle leuke activiteiten die deze dag te bieden heeft!

Datum: 7 mei 2023
Tijd: 12:00-16:00 uur
Locatie: de Kappen
Blankenburgerstraat 40-42
7481 EB Haaksbergen
Entreeprijs: gratis

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.