Openingsavond openluchttheater Eibergen

Openingsavond openluchttheater Eibergen

Wanneer

13 mei 2023    
19:30 - 23:00

Evenement type

Openingsavond openluchttheater Eibergen

Twee bands en een deejay openen het seizoen in Openluchttheater Eibergen.

EIBERGEN – Op zaterdag 13 mei openen The Cool Trick, Okesweer en Darris het openluchttheater seizoen in Eibergen. Het belooft een gevarieerde, muzikale avond te worden. De toegang is voor iedereen toegankelijk, want de entree is gratis. Het openluchttheater wordt door mensen uit de hele omgeving bezocht.

The Cool Trick speelt catchy punkrock nummers met een eigen sound. Vele Europese podia hebben al kennis mogen maken met hun strakke live-optredens. De Needse band is momenteel bezig met het opnemen van nieuwe nummers die binnenkort worden uitgebracht.

Ook de vijfmansformatie Okesweer beklimt deze avond het podium. De band speelt Nederlandstalige pop & rockliedjes. Sinds 2018 is Okesweer elk jaar vertegenwoordigd in de Gelderse 100 van Omroep Gelderland, een hele mooie prestatie. Ze brengen zowel covers als eigen nummers ten gehore.

De Achterhoekse deejay Darris sluit de gratis openingsavond af. Met guilty pleasures, zomerhits en de muziek van nu in een house jasje is stilstaan geen optie!

Datum: 13 mei 2023

Tijd: 19.30 uur

Prijs: Gratis

Locatie: Openluchttheater Eibergen