Publiekswandeling op Het Lankheet

Publiekswandeling op Het Lankheet

Wanneer

3 juni 2023    
11:00 - 13:00

Publiekswandeling op Het Lankheet

Van maart tot en met december 2023 organiseert de Historische Kring publiekswandelingen op het Lankheet.

Tijdens deze publiekswandelingen, die op elke eerste zaterdag van de maand gehouden worden, kunnen we genieten van de natuur die Haaksbergen ons biedt.

De publiekswandeling begint om 11.00 uur vanaf het veldwerkcentrum aan de Lankheterweg 6. Parkeren is mogelijk bij het veldwerkcentrum. U mag de Lankheterweg inrijden omdat u bestemmingsverkeer bent. We starten met een kop koffie of thee en luisteren ondertussen naar een inleiding van de gids over de geschiedenis van dit landgoed. De wandeling duurt ruim 2 uur en voert langs het Waterpark met de stapstenen naar het nieuwe vloeiweidensysteem, de nieuwe Assinkbrug en via de omleiding van de Buurserbeek weer terug door het Lankheterbos naar het veldwerkcentrum.

Stevig waterdicht schoeisel is wel aan te raden, daar er enkele slecht begaanbare paden zijn ontstaan door de regen van de afgelopen tijd.
De kosten bedragen € 6,– p.p. inclusief een kop koffie of thee. Gaarne contant afrekenen (we hebben geen pin) en zo mogelijk gepast te betalen aan de gids.
Aanmelden voor deze wandeling is niet noodzakelijk.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Wim Oltwater per mail of telefonisch: w.oltwater@kpnmail.nl of 06 22422377

Datum: van maart tot en met december 2023
3 juni, 1 juli, 5 augustus, 2 september, 7 oktober, 4 november, 2 december
Tijd: 11:00-13:00 uur
Locatie: Lankheterweg 6 Haaksbergen
Entreeprijs: € 6,– p.p. inclusief een kop koffie of thee.
Gaarne contant afrekenen (we hebben geen pin) en zo mogelijk gepast te betalen aan de gids.