Reünie Danspaleis komt er aan

Reünie Danspaleis komt er aan

Wanneer

15 april 2023    
19:30 - 23:59

Reünie Danspaleis komt er aan

Hans Rikhof wil het oude gevoel en de tijd van de uitgaansperiode in het Danspaleis terug halen.

Na het succes van Charlie-times (november 2022) opperde Maarten ‘Dát was gezellig! Kunnen we dit ook organiseren voor al mijn leeftijdsgenoten: de bezoekers van het Danspaleis?’ Inmiddels heeft de organisatie gepeild en blijkt er bijzonder veel interesse te zijn. Dus ze gaan ervoor!

De stapgeneratie uit de hoogtijdagen van de discotheek aan de Eibergsestraat buiten Haaksbergen gaat los als vanouds. Het idee van de Danspaleis reünie komt van de zoon van Hans, Maarten Rikhof. Helaas kan het niet georganiseerd worden op de huidige locatie, want die zal spoedig gesloopt gaan worden door de nieuwe eigenaar.

De Danspaleis reünie zal worden gehouden op 15 april bij het Hagen in Haaksbergen. Party-dj Jurgen, een oude bekende uit die tijd, zal komen draaien. Meer informatie kan je vinden op www.hrsound.nl

De avond start lekker op tijd (19.30 uur!) met feesten omdat de meeste bezoekers waarschijnlijk oppas moeten regelen en daarom een beetje op tijd weer thuis willen zijn. Party-dj Jurgen, een oude bekende, is zeker van de partij. Met andere dj’s van toen is de organisatie nog in overleg.

Vol=vol; dus wees er op tijd bij!

Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op de website van HR Sound

Datum: 15 april 2023
Locatie: Het Hagen, Scholtenhagenweg 36, 7481 VP Haaksbergen
Tijd: 19:30-00:30 uur
Entreeprijs: 12,50 euro

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.