Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Skillz jongerenwerk in de mei vakantie

27 april 09:00 - 8 mei 17:00

Skillz organiseert weer gave activiteiten in de voorjaarsvakantie!

Het jongerenwerk Skillz, onderdeel van Wijkracht, zal in de meivakantie weer toffe activiteiten organiseert voor de jeugd uit gemeente Haaksbergen. Deze activiteiten vinden plaats vanaf 27 april t/m 8 mei. Met in de meivakantie in het bijzonder een voorronde van het NK Knikkeren!

Activiteiten aanbod

NK Knikkeren: voorronde
Op zaterdag 27 april organiseren we samen met Buurtsportcoach Haaksbergen en House of Sports de voorronde voor het NK knikkeren. Tussen 10:00 uur en 13:00 uur zullen de voorrondes gespeeld worden op de markt in Haaksbergen. Het NK knikkeren is voor alle kinderen uit gemeente Haaksbergen en omstreken in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar en helemaal gratis!
De 16 beste knikkeraars plaatsen zich voor de finale. Deze vindt plaats op zaterdag 22 juni in Ouwehands Dierenpark Rhenen! Wil je meedoen? Aanmelden kan t/m zondag 21 april via onze website: www.jonginhaaksbergen.nl op de pagina NK knikkeren.

Workshop fotografie
Vind jij het leuk om foto’s te maken of heb je dit altijd al willen proberen? Dan hebben wij voor jou iets leuks. Op maandag 29 april van 9.00 uur tot 13.00 uur organiseren we een workshop fotografie voor alle jeugd van 10 t/m 16 jaar in het jongerencentrum van Skillz. Let op: we vragen je om een eigen apparaat mee te nemen waar je foto’s op kan maken.

Meidenactiviteit
Op dinsdag 30 april organiseren we in samenwerking met dansstudio Steps een toffe dansworkshop met een lekkere lunch. Deze activiteit is voor alle meiden van 10 t/m 16 jaar. De meidenactiviteit is in het jongerencentrum van Skillz. We starten om 11.00 uur en eindigen rond 14.00 uur. Hou jij van dansen of heb je dansen altijd al een keer willen uitproberen? Geef je dan gezellig op! Bij deze activiteit geldt vol = vol. De kosten van meidenactiviteit zijn €2,- per persoon.

Jonge Mantelzorg activiteit: creatieve middag
Ook voor de jonge mantelzorgers uit de gemeente Haaksbergen vanaf 6 jaar wordt er een leuke activiteit georganiseerd in samenwerking met Bibliotheek Haaksbergen. We hebben donderdag 2 mei een gezellig creatieve middag. Ben of ken jij een jonge mantelzorger? En lijkt het je leuk om mee te doen? Neem dan contact op met jonge mantelzorg consulent Annelotte Kalshoven via a.kalshoven@wijkracht.nl.

Creatieve acitiviteit
In de meivakantie organiseren we voor de jeugd van 10 t/m 16 jaar ook een creatieve middag in het jongerencentrum van Skillz. Dit doen we op maandag 6 mei. We gaan kaarsen decoreren, zeepjes maken en spiegels versieren. De activiteit zal om 14.00 uur beginnen en eindigen om 17.00 uur. De kosten van de creatieve activiteit zijn €2,- per persoon.

Zaalvoetbal
Op dinsdag 7 mei organiseren we bij sporthal de Bouwmeester weer een tof voetbaltoernooi. Voor de jeugd in de basisschoolleeftijd (12-) zal het toernooi om 10.00 uur beginnen en eindigen om 11.30 uur. Voor de jeugd in de middelbare schoolleeftijd (12+) starten we om 11.30 uur en eindigen we om 13.00 uur. Zin om mee te doen? Geef je dan snel op via onze website!

Skillz LIVE: podcast
Met 4 microfoons en 3 camera’s gaat er op dinsdag 7 mei van 14.00 uur tot 15.00 uur een groep jongeren live een podcast maken in samenwerking met RTV Sternet. Luister en chat mee via Twitch: www.twitch.tv/skillzjongerenwerk.

Bakactiviteit
Op woensdag 8 mei organiseren we na het succes van de vorige keer weer een bakactiviteit met dit keer een high tea. We gaan verschillende lekkere hapjes maken en daarna gezellig samen opeten. De activiteit is van 10.30 uur t/m 13.30 uur. We verzamelen voor deze activiteit in het jongerencentrum van Skillz. De kosten voor de bakactiviteit zijn €2,- per persoon. Hou jij van bakken? En wil je graag meedoen? Geef je dan op via onze website! Bij deze activiteit geldt vol = vol.

Skillz LIVE: 12 uur stream
Als afsluiter van de vakantie organiseren we Skillz LIVE. Op woensdag 8 mei zijn wij van 10.00 uur ‘s ochtends tot 22.00 uur ‘s avonds live op Twitch vanuit ons jongerencentrum met allerlei verschillende activiteiten. Kijk jij mee naar onze livestream? Dat kan via www.twitch.tv/skillzjongerenwerk.

Vrijwel alle activiteiten zijn gratis en aanmelden is verplicht. Om aan te melden of voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze website www.skillzhaaksbergen.nl.
http://www.jonginhaaksbergen.nl/

Gegevens

Begin:
27 april 09:00
Einde:
8 mei 17:00