Expeditie Noaberson op Pinksterfeesten in Beckum

Tijdens de Pinksterfeesten in Beckum is Expeditie Noaberson altijd vaste prik. Onze fotograaf Conan Calvert genoot van het schuim. Maar ook het schieten leverde mooie plaatjes op. Zo te zien genoten de deelnemers ook.

Expeditie Noaberson

Op de zondag van de Pinksterfeesten is het tijd om actief bezig te gaan tijdens Expeditie Noaberson. Een uitdagende activiteit waarbij sportiviteit, kracht en taktiek vaak van belang zijn. Ondanks dat gezelligheid voorop staat tijdens Expeditie Noaberson gaat het er jaarlijks fanatiek aan toe op het Ossenveeld. Een combinatie van nuchter nadenken, alhoewel dat soms lastig is na een ruige zaterdagavond, en sportief inzicht zijn nodig om als winnaar het veld af te lopen tijdens dit evenement.

Over de Pinksterfeesten Beckum

Al sinds 1919 organiseert de Stichting Zomerfeesten Beckum jaarlijks de Pinksterfeesten Beckum. Het doel is om een knalfeest te organiseren met activiteiten voor jong en oud, waarbij de opbrengsten terugvloeien naar de Beckumer verenigingen en instellingen. Ruim 600 vrijwilligers helpen jaarlijks mee om dit voor elkaar te krijgen.

De Pinksterfeesten, die zoals de naam al doet zeggen tijdens het Pinksterweekend gehouden worden, vinden sinds 2000 plaats op het Ossenveeld. Dat is een feestterrein van 3 hectare, waar jaarlijks duizenden bezoekers verwelkomd worden.

Kijk voor alle foto’s van Expeditie Noaberson op de facebook pagina van RTV Sternet

Kijk voor meer informatie op de website van de Pinksterfeesten Beckum

Meer over cultuur in Haaksbergen

Foto’s: Conan Calvert
Tekst: Constance van Wolferen
Eindredactie: Michel van der Voort
Een productie van RTV Sternet