Flamenco gitaarconcert in Kleine Kerkje Buurse

Het optreden van gipsy flamenco gitarist Menito is een absolute aanrader voor de liefhebber van Spaanse gitaar.

Op zondagmiddag 27 maart 2022 wordt er een akoestisch concert gehouden in het Kleine Kerkje Buurse door gipsy flamencogitarist Manito. Met zijn vurige gitaarklanken en verhalende improvisaties neemt hij zijn publiek mee naar een wereld vol sentiment, passie en weemoed. Op het repertoire staan zowel eigen composities als traditionals, waarbij de rumba uit de Camargue als een rode draad door de muziek loopt. Manito speelt ‘hoe de sterren staan, de maan schijnt en de wind waait.’ Het bitterzoete karakter in zijn muziek is de weerklank van het leven; trieste- en vreugdevolle momenten zoeken een uitweg via zijn gitaar. Zijn naam is een verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’.

Dit optreden is een absolute aanrader voor de liefhebber van Spaanse gitaar. Het kerkje biedt een fantastische ambiance voor zo’n concert.
De aanvang is om 15.00, inloop om 14.30. Entree is €10,- contant te voldoen aan de kassa. Reserveringen: info@manito.biz of 06-23259107 Het adres is Alsteedseweg 22 7481 RW Haaksbergen.

Kijk voor meer informatie op de website van Kleinekerkjebuurse

Volg het nieuws uit Haaksbergen