Geef je club een rondje

Help je favoriete club in Haaksbergen.

Nu er geen geld binnenkomt via de sportkantines roept het actiebureau Clubplan Nederland iedereen op om online een rondje te geven: niet aan elkaar, maar aan je club. De actie is 2 weken geleden gestart en gaat inmiddels het hele land al rond.

Een rondje is een donatie ter waarde van een rondje in de kantine. Je krijgt hier geen drankjes voor terug, maar helpt je club hier enorm mee in deze lastige tijd. De actie duurt nog tot en met 31 december.

Nu de kantines tot december dicht moeten blijven, lopen amateurverenigingen veel geld mis. Dit leidt tot grote financiële zorgen bij veel clubs. Maar liefst 60% zou daardoor al in december problemen krijgen om financiële verplichtingen te kunnen voldoen.

Iedereen met clubgevoel kan meedoen. Op www.rondjevoorjeclub.nl kun je je club opzoeken en een rondje geven: een symbolisch rondje om jouw club te helpen. 
De opbrengst is bestemd voor de clubkas van de vereniging. De actie duurt tot 31 december en de opbrengst, de opbrengst wordt in januari uitgekeerd.