Gratis sportaanbod voor jongeren in Haaksbergen tijdens coronatijd

Sportverenigingen helpen de Haaksbergse jeugd met gratis activiteiten.

Skillz jongerenwerk en de buurtsportcoaches van Haaksbergen hebben een oproep gedaan aan alle sportverenigingen uit de omgeving. Om te kijken of ze een aanbod kunnen creëren voor de jeugd uit Haaksbergen en omgeving. Daar zijn een aantal mooie initiatieven uitgekomen!

Hip-hop dansles voor beginners!

Dansschool X-Dance biedt voor 5 weken een gratis hip-hop dansles aan. Voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar. De eerste les is vrijdag 30 oktober van 16.00 – 17.00 uur bij sportschool USA. Aanmelden voor deze activiteit kan via www.skillzhaaksbergen.nl

Tennis clinic voor studenten Assink Lyceum

Tennisvereniging TCH gaan vanaf maandag 2 november een aantal clinics aanbieden voor leerlingen van het Assink Lyceum van Brakel. Leerlingen kunnen zich inschrijven via meneer Noordink. Sportdocent van het Assink.

Maar ook andere sporten!

Zo kun je bij de atletiekvereniging de eerste drie keer gratis meetrainen. Deze trainingen zijn dinsdag en donderdag tussen 19.00 en 20.30 uur.

Maar je kan ook naar de Haaksbergsche Schutterij. Daar geven ze iedere dinsdag tussen 18.30 en 20.30 uur een beginnerstraining in handboogschieten. En dit is de eerste 2 maanden geheel gratis!

Als laatste zou je ook nog mee kunnen doen bij de bootcamp van Get Real. Daar kunnen jongeren tot en met 17 jaar iedere vakantie gratis meedoen.

Voor vragen over deze activiteiten kun je contact opnemen met buurtsportcoach Bart, b.vanderburg@wijkracht.nl of 0614132505

Bij alle activiteiten wordt er natuurlijk rekening gehouden met de coronarichtlijnen.