Haal het voorjaar in huis

Ook dit jaar weer de vertrouwde bloemenactie van de Isidorusruiters.

Het voorjaar komt er weer aan en op zondag 8 mei is het moederdag. Goede gelegenheden om huis en tuin op te vrolijken met kleurige planten. Rijvereniging de Isidorusruiters willen het u makkelijk maken. De zomerbloeiers zijn via de website van de Isidorusruiters te verkrijgen (zie onderaan pagina). Ook zal op zaterdag 7 mei, vanaf 9:00 tot uiterlijk 15:00 uur, een kar met plantjes en verschillende soorten bloemenhangers, op de parkeerplaats bij de PLUSmarkt staan. Probeer daar op tijd bij te zijn, want de hangers verkopen meestal erg goed.

U kunt voor 2 mei via de flyer, website of email bestellen. Ophalen van de zomerbloeiers kan op zaterdag 7 mei of maandag 9 mei. Na 2 mei krijgt u bericht met datum en tijdstip voor het afhalen van uw bestelling. Zoals u op de website kunt lezen, is er in de Hoeve de mogelijkheid om grotere bestellingen thuis te bezorgen. In overleg doen ze hun best om dit ook in Haaksbergen of buitengebied mogelijk te maken.

De opbrengst van deze actie is weer bedoeld voor extra activiteiten voor de jeugdleden, zoals b.v. een crossles of het ponykamp.

Op de website van Isidorusruiters, kunt u de vertrouwde zomerbloeiers aanschaffen

Wilt u meer lezen over LR&PC de Isidorusruiters

Volg het nieuws uit Haaksbergen