Het Grootste Kantinefeest van Nederland

Tino Martin en Lee Towers komen naar ‘Het Grootste Kantinefeest van Nederland’ in Hengevelde.

Tino Martin en Lee Towers komen naar ‘Het Grootste Kantinefeest van Nederland’. Op zaterdag 11 juni 2022 wordt in Hengevelde eindelijk weer Het Grootste Kantinefeest van Nederland gehouden. De feesttent in Hengevelde wordt weer omgebouwd tot een enorme kantine. Deze avond is de ideale afsluiting van het sportseizoen voor teams, maar natuurlijk ook voor individuele hardlopers, materiaalvrouwen en zwemmers.

Kortom

In deze kantine is iedereen welkom. Tim Freriksen namens de organisatie hierover: “Tijdens het kantinefeest komen natuurlijk de grootste kantine hits voorbij. We hebben daarom de grootmeesters van de kantinesound uitgenodigd. Dit dreamteam bestaat louter uit vedettes. De opstelling voor deze avond is dan ook als volgt: Tino Martin, Henk Dissel, Jannes, DJ Ivar en als klap op de vuurpijl Lee Towers. Wat een talenten! Is dit een gouden team of wat?”

Prijzen prijzen prijzen

Ook dit jaar worden er weer mooie prijzen verloot tijdens de inmiddels legendarische kantineloterij. De hoofdprijs is deze editie een volledig verzorgd teamfeest. Het kantineteam verzorgt de hapjes en de drankjes en natuurlijk de muzikale omlijsting. Een feest dat z’n weerga niet zal kennen. Tijdens deze zwaarste 3e helft van het jaar kan iedereen wel een beetje extra coaching gebruiken. Hiervoor is Glanerbrugger Dennis Schouten als presentator gestrikt. “Hij zal er vakkundig voor zorgen dat alle koppies dezelfde kant op staan.” De ticketverkoop is zaterdag 2 april 2022 gestart.

Kijk voor meer informatie op de website van Grootstekantinefeest.nl

Meer over cultuur uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen