Kampioenen 2021 De Vale Doffer

André Siegerink.

Deze vrachtwagen- en shovelchauffeur bij Langezaal is een echte gepassioneerde duivenmelker. Alles heeft hij voor zijn gevleugelde vrienden over. André is de grote vriendelijke reus met een heel klein hartje. Kan niet tegen onrecht en schenkt de ene na de andere bon voor een jonge duif voor het goede doel.

Dat vindt André mooi, het goede doel steunen, op wat voor manier dan ook. Een tour met gehandicapten in zijn vrachtwagen om ze de dag van hun leven te bezorgen, bonnen voor een jonge duif schenken om geld in te zamelen voor een stichting die spierziekten onderzoekt en een bon voor de aanschaf van een rolstoelbus.

Vraag André en hij werkt mee. Zaterdags oud papier ophalen voor de basisschool of klusjes in het clubgebouw van de duivenclub, André zegt geen nee.

André’s hobby is het verzorgen van en vliegen met de duiven, maar daarnaast gaat hij ook met regelmaat biljarten of bij collega-duivenmelkers op bezoek en naast barman en schoonmaker bij De Vale Doffer is André Siegerink ook bestuurder binnen de CC5 van afdeling 9.

Een druk bezet man, die soms qua tijd best meer aan zichzelf mag denken, al zijn wij er als vereniging vanzelfsprekend erg blij mee hoe hard hij zich inzet.

Deze hardwerkende, zeer fanatieke en never stilzittende duivencoach, won dit jaar de volgende kampioenschappen in onze vereniging:

1e onaangewezen MIDFOND
3e onaangewezen DAGFOND
3e aangewezen DAGFOND
2e aangewezen NATOUR
5e onaangewezen GENERAAL
5e aangewezen GENERAAL

Meer sport uit Haaksbergen

Volg het nieuws in Haaksbergen