Online Walk & Talk: de koffiepauze voor werkzoekenden

Deelname is gratis en aanmelden is noodzakelijk.

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. Walk & Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je hoort inspirerende verhalen, krijgt praktische tips en er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Op vrijdag 12 februari van 10:00 tot 12:00 uur (inloop vanaf 9.45 uur), online en gratis via Zoom!

Wat doen we?

Het zoeken van een baan is door de jaren heen best veranderd. Bij de Walk & Talk bijeenkomsten in de (online) Bibliotheek krijg je praktische tips en hoor je een inspirerend verhaal over een vast thema, gerelateerd aan werk zoeken. Het delen van jouw praktijkervaringen met collega werkzoekenden en elkaar aanmoedigen om nieuwe kennis en vaardigheden over het zoeken naar werk te leren is waar deze netwerkbijeenkomst om draait. Iedere Walk & Talk wordt een week later vervolgd met een workshop over hetzelfde thema. Geef je ook alvast op voor de volgende Walk & Talk of één van de workshops. Kijk op www.bibliotheekhaaksbergen.nl voor meer informatie.

Aanmelden

Deelname is gratis en aanmelden is noodzakelijk. Stuur een mail naar d.bekkers@dekappen.nl en je ontvangt één dag van tevoren de link naar de Zoom sessie. Om deel te nemen heb je een laptop nodig met camera en microfoon en een goed werkende internetverbinding. Het Zoomprogramma kun je gratis downloaden. Vind je dat lastig? Geef het door en wij sturen een instructie bij de uitnodiging mee.

Kijk voor meer informatie op de website van de Bibliotheek Haaksbergen