VIDEO Open dag Huis van Interieur

Huis van Interieur en Noabermuziek staan samen voor sfeer in huis.

Elk jaar op tweede Paasdag doet Huis van Interieur iets leuks in de zaak. Dit jaar konden bezoekers van alles bekijken en beleven tijdens de open dag. Het was echt genieten van de klanken van Shorts ‘n Blues, een studentenband met een mooi repertoire. Naast het bekijken van de collectie keukens, vloeren en decoratie was er een workshop koken met de stoomoven, gegeven door een workshopkok.

Huis van Interieur bestaat uit Marco Loman, Johan Bos en Erik Noordink. Ze hebben alledrie hun eigen specialisme en komen samen tot een advies, waarbij gehele plaatje goed kloppend moet zijn. Het gaat erom, dat de sfeer die de klant wil, ook bereikt wordt. En dit past dan weer heel goed bij de doelstelling van Noabermuziek, breng sfeer in huis met muziek.

Marco vertelt dan ook heel trots dat Huis van Interieur de komende 4 jaar hoofdsponsor zal zijn van het festival. Shorts ‘n Blues geeft een voorproefje en zal tijdens Noabermuziek ook spelen. En uiteraard komt er in de zaak ook een optreden, maar dan van een andere zanger of band.

Camera: Constance van Wolferen
Interviews: Constance van Wolferen
Montage: Constance van Wolferen
Een productie RTV Sternet

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws in Haaksbergen