Oproep gala MaxX

Laat de leerlingen van MaxX schitteren op hun gala!

De examenperiode voor de leerlingen van MaxX onderwijs in Neede staat voor de deur en dat betekent dat ook het schoolverlaters-gala eraan komt. Dit jaar slaat MaxX onderwijs de handen ineen met jongerenwerk Skillz uit Haaksbergen en jongerenwerk Jimmy’s uit Berkelland om de uitstroomleerlingen een onvergetelijke avond te bezorgen op 11 juni. Hierbij kunnen ze jouw hulp gebruiken!

Kleding en Make-up
Om alle leerlingen te laten schitteren op het gala is MaxX op zoek naar galakleding en een make-up specialist. Oud-leerlingen zijn gevraagd om de leerlingen te voorzien van feestelijke haarstyling. Heb je kleding die je kunt missen of kun je deskundige make-up verzorgen? Jouw bijdrage wordt gewaardeerd!

Bijdrage leveren?
Kleding kan tot 27 mei worden afgeleverd bij Jimmy’s in Berkelland, Skillz in Haaksbergen of bij MaxX Onderwijs in Neede. Voor meer informatie of andere vormen van hulp kan er contact opgenomen worden met Bart van der Burg via 06-141 325 05 of e-mail: b.vanderburg@wijkracht.nl.

Samen zorgen we voor een onvergetelijke avond!

Over MaxX onderwijs
MaxX onderwijs is een school die zich richt op praktijkgericht onderwijs voor jongeren die extra ondersteuning nodig hebben in hun leerproces, met als doel een goede voorbereiding op de arbeidsmarkt of vervolgonderwijs.

Meer over onderwijs uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Tekst en foto: Skillz Haaksbergen
Eindredactie: Constance van Wolferen