Plaatsen Bankje Ravelstraat

Wijkraad De Veldmaat schenkt bankje aan de Ravelstraat.

Wijkraad De Veldmaat had een aantal bankjes waar ze een mooie plek in De Veldmaat voor zochten. Naar aanleiding van een oproepje op hun Facebookpagina reageerden onder andere de bewoners van de Ravelstaat. Hun enthousiasme stak er met kop en schouders bovenuit, zij werden dan ook een van de gelukkigen om een bankje in ontvangst te nemen. Vrijdagavond, de avond voor Nationale Burendag, is het bankje door Wijkraad De Veldmaat geschonken aan de bewoners van de Ravelstraat en samen hebben ze het bankje geplaatst. De overige bankjes zullen onder meer te vinden zijn bij basisschool De Kameleon en bij basisschool Bonifatius.

Zit en geniet!

Wijkraad De Veldmaat zet zich in bij diverse projecten en zorgt voor het onderhoud van die projecten waaronder het ‘Ommetje de Veldmaat’, het wandelpad langs de Geukerdijk, ontwikkelingen zoals vernieuwing Enschedesestraat enz… Hierbij hebben ze regelmatig contact met Gemeente Haaksbergen en het Ontmoetingspark.

Naast dit alles hebben zij de behoefte om de Wijkraad uit te breiden met een aantal enthousiaste bewoners uit De Veldmaat. Lijkt het je leuk om je in te zetten voor jouw wijk, dan ontvangen ze graag een mailtje via info@wijkraaddeveldmaat.nl.

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Foto en tekst: Wijkraad de Veldmaat