‘t Gilde Haaksbergen organiseert repair café

Kom naar het repair café en/of volg een workshop.

Repair Café

Op de eerste woensdag van de maand (4 mei) kunnen in het Repair Café aan de Industriestraat 51 weer kapotte spullen worden gerepareerd. De openingstijden zijn van 9.00 tot 12.00 uur. In principe kunnen alle gebruiksvoorwerpen worden gerepareerd. Van fiets tot stofzuiger en van schemerlamp tot koffiezetapparaat. Heb je geen tijd gehad om jouw (tuin-)gereedschap te laten slijpen, dan kan dat op 4 mei ook nog. Een kopje koffie staat klaar en de reparatie en/of het slijpen is gratis, maar een gift is natuurlijk welkom.

Hobbywerkplaats

De Hobbywerkplaats is voor de liefhebber wekelijks open op dinsdag en wel van 9.00 tot 16.00 uur en op zaterdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur. Voor het gebruik van de machines is een klein bedrag per dagdeel verschuldigd. De aanwezige vrijwilligers bieden indien nodig de helpende hand.

De Klussendienst

Wil je gebruik maken van de Klussendienst dan kan dat door een aanvraag bij de Noaberpoort (Gemeentehuis) in te dienen. Alleen mensen met een smalle beurs komen hiervoor in aanmerking.
Ben je liefhebber van tuinen en wil je daar jouw vrije tijd aan besteden dan ben je meer dan welkom bij de Klussendienst. Een telefoontje of mailtje naar de secretaris is voldoende. Telefoon: 06-20021316 mailadres: secretaris@gildehaaksbergen.nl

Workshops

Onder deskundige begeleiding wordt er weer een workshop houtbewerken gehouden bij ‘t Gilde. Er wordt samen het veel gevraagde insectenhotel gemaakt. Het insectenhotel wordt gemaakt van weerbestendig larixhout en zal plm. 40 cm hoog worden. Hoe mooi is dit in je tuin! Deze workshop wordt gehouden op:

woensdagmorgen 11 mei 2022 van 08.30 tot 12.00 uur (is volgeboekt);
woensdagmiddag 11 mei 2022 van 13.30 tot 17.00 uur
en bij meer inschrijvingen op: woensdagmorgen en -middag 18 mei (zelfde tijd).
Waar? Bij ‘t Gilde aan de Industriestraat 51 te Haaksbergen.

Je kunt je opgeven tot uiterlijk 29 april 2022 tot 17.00 uur.
Aanmelden kan via de website

Kijk voor meer informatie op de website van Gildehaaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen