Vertoningen ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ hervat


Slechts 70 bezoekers per voorstelling in de zaal voor Twentstalige film

De Twentstalige film ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ is een ongekend succes! De zes vertoningen in Kulturhus Haaksbergen waren in een recordtempo uitverkocht; bijna 2000 tickets! Het Coronavirus gooide echter roet in het eten en de vertoningen mochten niet doorgaan. Er is nu echter goed nieuws: vanaf 1 juli wordt de film weer vertoond!

In de filmzaal van het Kulturhus is vanwege de richtlijnen van het RIVM, plek voor 70 bezoekers. 100 bezoekers kan niet worden geregeld vanwege de verplichte 1,5 meter afstand. Mocht het gebeuren dat de overheid/het RIVM bepaalt dat de richtlijnen weer aangescherpt worden voor, tijdens en/of na 1 juli, dan wordt u hier z.s.m. van op de hoogte gehouden.

Dit betekent dat van 1 t/m 17 juli  ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ elke dag vertoond gaat worden om 19.30 uur. Voor alle bezoekers geldt: Kom op tijd, maar niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de film. De data 1 en 2 juli zijn reeds volgeboekt; op 7 en 8 juli is er een externe bijeenkomst gepland en wordt de film niet vertoond.

Als het goed is, hebben alle personen die reeds een kaartje hadden gekocht voor de film, een e-mail van ons ontvangen. Hebben wij geen e-mailadres maar alleen een telefoonnummer, dan bellen wij u op. Heeft  u wel een e-mailadres achter gelaten in ons systeem maar u heeft u geen mail ontvangen, dan kunt u een bericht sturen naar: j.nijlant@kulturhushaaksbergen.nl.