VIDEO 70 jaar Havoc

70 Jaar geleden begonnen en nog steeds springlevend: volleybalvereniging Havoc.

Volleybalvereniging Havoc is een vereniging waar gezelligheid belangrijk is zonder dat sportieve prestaties uit het oog worden verloren. Er zijn veel verschillende teams, van jeugd tot aan recreanten. Voor iedereen is er plek binnen Havoc.

In de winter van 1953/1954 werd Johan Sol door de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie benaderd om een atletiek vereniging op te richten in Haaksbergen. Na een paar dagen bedenktijd besloot Johan om een volleybal club op te richten. Hij had in Groningen al eens gevolleybald. Na overleg met de firma Jordaan vanwege een subsidie en met gymnastiekvereniging V&K betreffende een zaal kwam van beide kanten groen licht. Zo begon Havoc op 14 februari 1954 met Henk Bannink en Hendrik van Lochem.

Volleybalvereniging Havoc is een zeer actieve vereniging. Zo worden er ieder jaar veel activiteiten georganiseerd. Ieder seizoen wordt afgetrapt met het jeugdkamp, daarna openen ze het seizoen met het Open Weekend. Verder organiseert Havoc het jaarlijkse beachvolleybal en het buurtvolleybal.
Op zaterdagavond 16 maart organiseert Havoc een groot feest om dit jubileum te vieren. Maak je klaar voor een avond vol herinneringen, plezier en onvergetelijke momenten! Deze feestavond is voor alle leden, oud-leden en vrijwilligers vanaf de B-jeugd.

Kijk voor meer informatie op de website van Havoc

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Meer sport in Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Camera, interview en montage: Matthijs Prins
Een productie van RTV Sternet