VIDEO Bierfestival tussen de historische treinen

Na het mega succes van het eerste Speciaalbierfestival in Haaksbergen is het tijd voor een einde wintereditie. Zaterdag 2 maart tovert Rigtersbier de Rangeerloods van de MBS in Haaksbergen om tot een sprookjesachtig BierFestival waar je de historie van de treinen kunt ruiken!

Er komen zes brouwers uit de regio met gezamenlijk 40 verschillende bieren. De muziek is in handen van Lynn & The Rattleshakes en het eten zal worden verzorgd door Kwaliteitsslagerij Broekhuis. Wie wil dat nu niet bier proeven tussen de stenen van de Museum Buurtspoorweg?

datum: 02-03-2024
tijd: van 13.00 tot 22.00 uur
locatie: Museum Buurtspoor, Stationsstraat 3, 7481 JA, Haaksbergen
entreeprijs: € 15,00

Over Rigtersbrier

RigtersBier is een ambachtelijke bierbrouwerij. In 2011 is Maarten Nijhof, samen met zijn toenmalige compagnon Joris, Brouwerij Rigters gestart. Een fulltime baan en een groeiend bedrijf heeft Maarten in 2017 doen besluiten zich voor 100% te richten op de brouwerij. Na jaren in een oude kaasboerderij direct naast Pannenkoekenhuis De Hooge Esch te hebben gezeten is de brouwerij in 2022 verhuisd.

In de ketels van rigtersbier worden twee 2 eigen merken gebrouwen: Rigtersbier en BuurseBier. Rigters is ondertussen op meer dan 50 locaties te verkrijgen, in horeca of slijterij en tijdens vele bierfestivals door het hele land. Ook heeft de brouwerij al diverse prijzen in de wacht mogen slepen met als hoogtepunt Goud tijdens de Brussels Beer Challenge 2017.

Kijk voor meer informatie op de website van Rigtersbier

Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van Rigters Bier

Meer over ondernemen in Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Meer over cultuur in Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Camera, interview en montage: Matthijs Prins
Een productie van RTV Sternet