VIDEO Bosan Sportinstallaties bestaat 50 jaar en organiseert open dag

Oprichter Gerrit ten Bos startte in 1974 met de productie van turnmatten in Haaksbergen. 50 Jaar later is Bosan uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 80 medewerkers en een vooraanstaande positie in de markt van sportinventaris en inrichting van binnensportaccommodaties.

2024 is een speciaal jaar voor Bosan, het bedrijf bestaat dit jaar 50 jaar en organiseert daarom een open dag op zaterdag 20 april. Bezoekers kunnen rondkijken in het bedrijf en kennis maken met het productieproces en de producten. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om zelf te bewegen.

Wat in 1974 is gestart met productie van turnmatten door oprichter Gerrit ten Bos in Haaksbergen, is 50 jaar later uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 80 medewerkers en een vooraanstaande positie in de markt van sportinventaris en inrichting van binnensportaccommodaties.

Bezoek zaterdag 20 april de open dag

Zaterdag 20 april staan bij Bosan van 10 tot 15 uur alle deuren open. Laat je rondleiden door de fabriek, neem een kijkje in de showroom met eigen producten, of beleef met een VR-bril demo’s van zaalontwerpen en -inrichtingen. Natuurlijk is er een hapje en een drankje en als je wilt is er genoeg ruimte in de showroom om zelf te bewegen. Ook voor de kinderen is er van alles te doen.

Kijk voor meer informatie op de website van Bosan

Meer over ondernemen in Haaksbergen

Meer over sport in Haaksbergen

Camera en montage: Matthijs Prins
Interview: Christa Wensink
Een productie van RTV Sternet