VIDEO Circus Bossle treedt op in Haaksbergen

Nog tot en met zondag 19 maart kunt u genieten van de voorstellingen van Circus Bossle in Haaksbergen. De tent staat achter de sporthal de Els aan de Trompstraat.

Clown Otto, jongleurs, acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, vuurspuwers en natuurlijk veel dieren zijn er te zien, zoals kamelen, lama’s, paarden en pony’s. De voorstelling duurt bijna twee uur!

De beroemde Duitse circusfamilie Bossle reist al jaren met hun succesvolle familiecircus door Nederland. Van vrijdag 10 maart tot en met zondag 19 maart verzorgt het circus voorstellingen in Haaksbergen.

De grote circustent is opgebouwd achter Sporthal de Els aan de Trompstraat. Wie de circustent betreedt, zal denken dat de tijd er heeft stil gestaan. Het publiek waant zich in een nostalgische wereld vol rood pluche en klatergoud. Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig, kunstig en daardoor vrolijk en gezellig. Het circus zoekt interactie met het publiek in een ongedwongen huiskamersfeer waardoor iedere bezoeker, jong of oud, zich thuis en betrokken voelt.

Het circus presenteert een vernieuwde show van bijna twee uur. De show bevat alle klassieke elementen, waaronder vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

De voorstellingen beginnen op vrijdag 10 maart om 19:00 uur, zaterdag 11 maart om 15:00 en 19:00 uur, zondag 12 maart om 11:00 uur, woensdag 15 maart om 15:00 uur, vrijdag 17 maart om 19:00 uur, zaterdag 18 maart om 15:00 en 19:00 uur en zondag 19 maart de laatste voorstelling om 11:00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. Vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Of in de voorverkoop elke speeldag van 10:00 tot 11:00 uur.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het Circus Bossle

Meer over cultuur in Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Camera en montage: Matthijs Prins
Interview: Christa Wensink
Een productie van RTV Sternet