VIDEO De Keienkearls starten een webshop

De artikelen zijn allemaal terug te vinden op “Mancavehandel.nl”

Sinds 2006 zijn “de Keienkearls” een begrip in Haaksbergen en omstreken. Zij bouwen met een gezellige vriendengroep al jaren grote Carnavalswagens en zijn hier meermaals mee in de prijzen gevallen. Vorig jaar nog kregen ze een prijs voor met hun verlichte wagen.

In 2020 hebben de Keienkearls als thuisbasis gekozen voor een mooie hal aan de Ruwersstraat 14-3 in Haaksbergen, hier zouden zij de wagen voor 2021 gaan bouwen. Normaal zouden de Keienkearls nu druk in hun hal aan het werk zijn met de voorbereidingen voor carnaval. Maar helaas, het uitdenken welke wagen ze dit jaar gaan bouwen hoeft niet nu het COVID-19 virus alles noodgedwongen stil legt.

Toch blijven de kosten, zoals de huur van de hal, en ze willen ook niets liever dan gezellig samen wat knutselen. Om toch hun creativiteit kwijt te kunnen zijn de Keienkearls daarom in juni van 2020 begonnen met het maken van brandblusser lampen. Door overweldigend succes en de vraag naar meerdere producten zijn ze nu allerlei nieuwe artikelen aan het ontwikkelen, die in elk interieur niet zouden misstaan.

De artikelen zijn allemaal terug te vinden in de webshop “Mancavehandel.nl” en zo wordt ook de clubkas gevuld. Met uw aankoop dekken de Keienkearls de kosten voor de huur van hun onderkomen en de aanschaf van de diverse materialen voor producten. En natuurlijk draagt uw aankoop ook bij aan de bouw van de geweldige wagens van de Keienkearls!

Kijk op op de website mancavehandel.nl om alle artikelen te zien die te koop zijn.

Interview: Christa Wensink
Camera en montage: Matthijs Prins
Een productie van RTV Sternet