VIDEO Haaksbergen in Beeld 2020 week 42

Alle video’s van de week in één overzicht bij elkaar

Hallo en welkom bij “Haaksbergen in Beeld”, HET programma met het grote en kleine nieuws uit Haaksbergen en omgeving.

Herdenkingspark Scholtenhagen is gelegen aan de rand van Haaksbergen aan de Scholtenhagenweg 41. In het herdenkingspark krijgen nabestaanden de gelegenheid om in een prachtige parkachtige omgeving een boom te laten planten voor een overleden dierbare.

De Eibergsestraat is weer op de schop gegaan. De putten in de straat moesten worden vervangen.

Alle horecagelegenheden in Haaksbergen hebben hun horecazaak voor de tweede keer moeten sluiten voor publiek. Er mag nog wel worden afgehaald.

Het is weer herfst. We moeten nog even wachten op het verkleuren van de bladeren, maar overal zie je paddenstoelen. In het Haaksbergerveen zitten of liggen amateurfotografen op hun knieën om deze paddenstoelen zo mooi mogelijk in beeld te krijgen.

Vanuit Rietmolen kun je een rondwandeling starten, die al snel langs de Buurserbeek loopt. Daarna kun je even flink doorstappen over enkele stukken rustige verharde landweggetjes en zandwegen.

Er staat al 3 jaar een speciaal treinstel in de loods van de MBS Om hem goed te restaureren is veel geld nodig. de eerste 40.000 euro zijn binnen!

Elk jaar tijdens de najaarsstoomdag is het druk bij de MBS. Ondanks dat het nu anders is dan andere jaren, kun je de hele herfstvakantie genieten van de antieke treinen.

Dat was het dan weer voor deze aflevering. Wil je graag ook de nieuwe foto’s en video’s van RTV Sternet zien, volg ons dan op facebook.com/rtvsternet en via de website www.haaksbergeninbeeld.nl. Wil je graag een keer meekijken met de opnames van Haaksbergen in Beeld, of wil je misschien zelf ook een keer hier komen presenteren? Neem dan contact met ons op.