VIDEO Haaksbergen in Beeld 2020 week 52 en 53

Alle video’s van de week in één overzicht bij elkaar.

Halllo en welkom bij “Haaksbergen in Beeld”, HET programma met het grote en kleine nieuws uit Haaksbergen en omgeving.

Pastor Willy Rekveld maakte een kerstpanorama, veel uitgebreider dan een kerststal. Dit is een Napolitaanse kerststal, waar soms wel 60 beeldjes bij horen.

In verband met Corona kunnen veel dingen helaas niet doorgaan. Het puzzeltoernooi, georganiseerd door Peter ten Beitel en Michel ten Elzen, gaat voor de zevende keer dit jaar WEL door. Maar dan online.

Hans Rikhof gaat de boer op met een mobiel Led scherm.

Er zijn veel inwoners van Haaksbergen die graag terug zien hoe het vroeger in Haaksbergen was. Hoe het centrum er uitzag, festiviteiten van vroeger en oude gebouwen. Daarom gaat RTV Sternet terug in de tijd met “Achterummekiekn”. In deze aflevering: Geen kaf maar koren.

Sportzaak ter Avest is niet meer aangesloten bij inkooporganisatie Sport 2000.

Geen kerstavondviering in de kerk, wel een online dienst.

Subway Haaksbergen krijgt een nieuwe vergunning en mag dus blijven.

Brezan Haaksbergen heeft de deuren voorgoed gesloten. De werknemers zullen dit filiaal en vooral hun klanten missen.

Er zijn veel inwoners van Haaksbergen die graag terug zien hoe het vroeger in Haaksbergen was. Hoe het centrum er uitzag, festiviteiten van vroeger en oude gebouwen. Daarom gaat RTV Sternet terug in de tijd met “Achterummekiekn”. In deze aflevering: de Kerstmarkt in 1993

RTV Sternet ging langs bij party&catering restaurant Evers, dorpsbakker Middelhuis en Captain Jack, waar heel veel oliebollen werden gebakken.

Op de laatste dag van het jaar is in heel Twente Carbid schieten een traditie. Dit kan ondanks Corona gelukkig doorgaan, maar wel volgens strenge regels.

Maisam Kaas is een nieuw bedrijf in Haaksbergen. Ze hebben lekkere producten en fantastische mensen.

Dat was het dan weer voor deze aflevering. Wil je graag ook de nieuwe foto’s en video’s van RTV Sternet zien, volg ons dan op facebook.com/rtvsternet en via de website www.haaksbergeninbeeld.nl. Wil je graag een keer meekijken met de opnames van Haaksbergen in Beeld, of wil je misschien zelf ook een keer hier komen presenteren? Neem dan contact met ons op.