VIDEO KappeNow: Allô Jannaô bestaat 75 jaar – de spelers

In KappeNow hebben we deze keer enkele spelers van theatergroep de Haaksbergse revue ‘Allô Jannaô’ te gast, zij vertellen alles over het 75 jarige jubileum en hun rol daarbij.

Oonder nen aandere kappe: Allô Jannaô gaat boet’n spöl’n!

Dit jaar bestaat de Haaksbergse Revue Allô Jannaô 75 jaar en dat wil zij uiteraard niet ongezien aan Haaksbergen en omgeving voorbij laten gaan! Allô Jannaô gaat haar jubileum onder andere vieren met een reeks van vier betoverende voorstellingen in de buitenlucht. De komende maanden tot aan de jubileum voorstellingen in juni komen de diverse groepen die de voorstellingen mogelijk maken bij KappeNow op bezoek, zoals spelers, schrijvers en muzikanten.

Allô Jannaô betovert het publiek!

Theatergroep de Haaksbergse revue ‘Allô Jannaô’ wil het publiek betoveren en meeslepen in een wereld vol verwondering en plezier. Dankzij het harde werk, de passie en het talent van het team, beloven zij een voorstelling die u niet snel zult vergeten. Bereid u voor op een avond vol magie, lachen en genieten van live theater op zijn best.

Data en tijdstippen

Houd alvast vrij in de agenda om uzelf straks te verzekeren van een plekje bij deze speciale gebeurtenis zodra de kaartverkoop start.

Vrijdag 14 juni 2024 – 20.00 uur
Zaterdag 15 juni 2024 – 14.30 uur
Zaterdag 15 juni 2024 – 20.00 uur
Zondag 16 juni 2024 – 14.30 uur

Kijk voor meer informatie en kaarten op de website van de Haaksbergse Revue

Kijk alle afleveringen van KappeNow!

Meer over cultuur in Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

KappeNow is een productie van RTV Sternet

Opname: Jolanda Bouwmeesters, Thomas van Eeuwijk, Jesse Nieuwenburg, Mike Regtop, Britt van Viegen, Michel van der Voort, Constance van Wolferen
Tekst, montage en eindredactie: Michel van der Voort
Een productie van RTV Sternet