VIDEO KappeNow: Ellen Wielens, Angélique Karnebeck en Dorien Waanders, Tonnie ten Elsen en Tom Klein Tank

In deze aflevering van KappeNow ontmoeten we Ellen Wielens van Nieuw Haaksbergen, Angélique Karnebeck en Dorien Waanders van Zij aan Zij en Tonnie ten Elsen en Tom Klein Tank van carnavalsvereniging de Windbuul’n.

Ellen Wielens zit sinds januari in de Raad namens Nieuw Haaksbergen. Daarnaast werkt zij als ambulant hulpverlener waar zij jongvolwassenen tot ouderen ondersteuning biedt bij zaken waar zij tegenaan lopen in het dagelijks leven. Een goede planning zorgt ervoor dat ze ook nog ruimte overhoud voor haar gezin en hobby’s.

Zij aan Zij is een serviceclub van vrouwen die initiatieven bedenkt en ondersteunt die belangrijk zijn om de samenleving in Haaksbergen leuker en fijner te maken. Ook Angélique Karnebeck en Dorien Waanders zetten zich hier van harte voor in. Ze vragen aandacht voor de wensboom die per 19 december in de Kappen komt te staan. Het hele jaar door mag iedereen in Haaksbergen hier een wens in hangen of een wens adopteren. De wensen moeten wel reëel, uitvoerbaar en haalbaar zijn.

Tonnie ten Elsen en Tom Klein Tank komen namens carnavalsvereniging de Windbuul’n vertellen over de verlichte optocht in Buurse op 3 februari 2024. Daar komt nog heel wat bij kijken. Het mooiste vinden ze het als de optocht en alles eromheen weer goed is verlopen.

Kijk alle afleveringen van KappeNow

Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van Zij aan Zij Haaksbergen

Kijk voor meer informatie op de website van de Windbuul’n Buurse

Meer over cultuur in Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Aan deze opname werkten mee:
Jolanda Bouwmeesters,Mika Bossink, Erik Loman, Leroy Lubbers, Finn Pleiter, Ton van Rijswijk, Britt van Viegen, Joey te Wierik, Noah den Ouden
Eindredactie: Michel van der Voort
KappeNow is een productie van RTV Sternet