VIDEO KappeNow week 11: Gerda van der Velde, Tim Kamphuis en Deniz Yüksel

In deze aflevering van KappeNow ontmoeten we Gerda van der Velde van WijKracht, Tim Kamphuis van de Albert Heijn en Deniz Yüksel.

Tim Kamphuis heeft met zijn team de eerste prijs binnengehaald voor de beste Albert Heijn van Nederland. Deze prijs krijg je niet zomaar dus hij is heel erg trots! Hij vertelt er in deze aflevering alles over.

Deniz Yüksel is raadslid in Haaksbergen namens de PVDA. Ook is hij docent Engels. Deniz is getrouwd en vader van vier kinderen. Hij is een familiemens, houd van reizen en onderneem graag leuke activiteiten met zijn gezin. Communicatie, samenwerking en maatschappelijke betrokkenheid geven hem energie.

Gerda van der Velde zet zich namens WijKracht in voor het Odensehuis. Elke week zijn beginnende dementerenden met hun partners of begeleiders welkom in de Bouwmeester. Gewoon een laagdrempelige gezellige middag met beweging, spelletjes, leuke activiteiten. Alles mag, niets moet.

Kijk alle afleveringen van KappeNow

Kijk voor meer informatie op de website van het Odensehuis

Meer over ondernemen in Haaksbergen

Meer over politiek in Haaksbergen

Meer over welzijn in Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Aan deze opname werkten mee:
Jolanda Bouwmeesters, Thomas van Eeuwijk, Erik Loman, Jesse Nieuwenburg, Mike Regtop, Ton van Rijswijk, Britt van Viegen, Constance van Wolferen
Montage en eindredactie: Michel van der Voort
KappeNow is een productie van RTV Sternet