VIDEO Kerstspaaractie AH Haaksbergen

Tim Kamphuis, de ondernemer van de Albert Heijn in Haaksbergen en Enschede vertelt ons over de unieke spaaractie.

Al sinds vorig jaar is het ondernemende trio, de eigenaren van de Albert Heijn winkels in Haaksbergen en Helmerhoek in Enschede, in gesprek geweest met een bedrijf dat is gespecialiseerd in kerstdorpen. “Het is een wereldwijd bedrijf, we hebben bij het kantoor in Nederland met ze gesproken” zegt Tim Kamphuis. “We hebben als team nagedacht over hoe we onze klanten echt kunnen verrassen. Na een goede brainstorm zijn we op dit merk uitgekomen. Wij zijn wereldwijd de eerste supermarkt die zo’n spaaractie heeft.”

Kamphuis verwacht dan ook dat de eerste reactie van de klanten verbazing zal zijn, omdat het nog maar oktober is en er nu al kersthuisjes staan in het filiaal. “We zijn vroeg, maar de actie loopt tot Sinterklaas weer naar Spanje is, zo kun je direct erna je huis versieren met een heus kerstdorp”.

Tim Kamphuis sluit ook zeker niet uit dat deze kerstdecoraties volgend jaar weer te koop zijn: “We gaan de spaaractie met het team evalueren. Mocht het een groot succes worden dan is het hartstikke leuk om deze zelfbedachte actie volgend jaar nog eens op te zetten. Wie weet met nog meer huisjes of met andere attributen, we kunnen namelijk alle kanten op met deze actie door het gigantische assortiment.”

Klanten kunnen voor de kersthuisjes sparen tijdens het boodschappen doen.

Kijk voor meer informatie op de website van de AH in Haaksbergen

Meer over ondernemers in Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws in Haaksbergen

Camera: Constance van Wolferen
Interview: Jorai Güllü
Tekst: Jorai Güllü
Montage: Constance van Wolferen