VIDEO Kunstblik – Hart Rok (Maaike Spoolder, Bauke Wolferink en Ronnie ten Vregelaar)

Wat doe je als bands onverwacht uitvallen tijdens NoaberMuziek?

Haaksbergen heeft een rijk en divers aanbod aan kunst en cultuur. Hier kan nieuw talent zich ontwikkelen. Steeds meer Haaksbergenaren en bezoekers in ons dorp genieten van cultuur.

In Haaksbergen en de omgeving zijn veel cultuurmakers en kunstenaars actief. Ze hebben allemaal hun eigen verhaal, maar vooral werken ze vanuit een passie, die zichtbaar is in hun kunstwerken.

Wat doe je als bands onverwacht uitvallen tijdens NoaberMuziek? Dan vlieg je Maaike Spoolder, Bauke Wolferink en Ronnie ten Vregelaar in. Samen zijn zij dan opeens een uitgebreide versie van Hart Rok. Drie bands in één dus, en wat een succes!

Maaike is van Hart Rok, Bauke van Stones & More en Ronnie speelt in de band The Sec. Samen betoverden ze een huiskamer en het plezier spatte ervan af! En Bauke wist het even niet uit zijn hoofd maar zijn band Stones&More is op 10 februari 2023 te zien in Metropool.

Over Kunstblik

Kunstblik is een initiatief van twee Haaksbergse kunstenaars, Erik Loman en Jolanda Bouwmeesters. Met hun kunstblik, een oldtimer volkswagenbus, rijden ze door Haaksbergen en omgeving om een blik op de plaatselijke kunstenaars (in de ruimste zin van het woord) te werpen. Ze vragen de kunstenaars op soms ludieke wijze het hemd van het lijf. Op deze manier zetten zij kunstenaars en hun werken in de spotlights die ze verdienen. Het duo sleept ook altijd een topfotograaf, Conan Street Photography, mee die een verassend flitsende fotoreportage van het geheel maakt.

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Maaike Spoolder

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Bauke Wolferink

Kijk voor meer informatie op de website van Stones & More

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Ronnie ten Vregelaar

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van the Sec

Kijk voor meer informatie op de website van NoaberMuziek

Kijk voor meer cultuurmakers op de website van de Cultuur Coalitie Haaksbergen

Kijk meer video’s van Kunstblik

Meer over cultuur in Haaksbergen

Kijk video’s over Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Interview: Jolanda Bouwmeesters en Erik Loman
Montage en tekst: Jolanda Bouwmeesters
Foto’s: Conan Street Photography
Eindredactie: Michel van der Voort
Een productie van RTV Sternet