VIDEO Madelon Kuijk over de activiteiten in december

Madelon Kuijk, centrummanager en werkzaam bij Haaksbergen Natuurlijk, praat ons bij over de activiteiten in Haaksbergen in de komende periode.

Madelon vertelt over de belangrijkste activiteiten in december. Het beeld maakt nog eens duidelijk, dat de verveling in Haaksbergen bepaald niet hoeft toe te slaan, er is immers genoeg te doen in deze feestmaand. Er zijn natuurlijk de koopzondagen, er is het ‘winterwonderevent’ op 16 december, waarbij de kerstman ‘acte de presence’ zal geven in het centrum en het gat opvult, dat de inmiddels vertrokken Sinterklaas (na de voorleesavond en het slaapkamerfestijn) achter zal laten (‘nee, de Sint wordt niet uitgeluid, maar zal met stille trom vertrekken’).

De kerstman zal in elk geval rondlopen met z’n elfjes, er zijn dames in klassieke kleding, er staat een grote kerstboom op de Markt, er is van 8 t/m 10 december een ‘winterwarmweekend’ en er is op 10 december het Noabermuziek project in liefst 30 huiskamers op diverse plekken in Haaksbergen. Het Noabermuziekproject kent verschillende muziekstijlen (van 70’er jaren, ballads tot klassiek). Natuurlijk zal de MBS de ‘culinaire stoomtrein’ laten rijden, er is nog een Rotary Santa Run, waarvoor 500 pakken beschikbaar zijn, er zijn ook nog najaar ritten van de MBS en er wordt nog een Top2000 quiz georganiseerd in De Kappen. Vervelen hoeft niemand zich.

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen Natuurlijk

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Meer over cultuur uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Interview en tekst: Ton van Rijswijk
Een productie van RTV Sternet