VIDEO Opbouw Haaksbergse Foto Biënnale 2022

U komt toch ook kijken?

De Ster van Twente staat van 21 mei tot en met 30 oktober in het teken van de vierde editie van de Foto Biënnale. Verspreid door de centrumstraten zijn liefst 180 foto’s te zien op zeildoeken, motorkappen, kubussen, deuren en aluminiumpanelen van verschillende afmetingen.

De leden van de fotogroep Haaksbergen hebben enkele weken keihard gewerkt om deze nieuwe editie van de Haaksbergse Foto Biënnale op te bouwen. Zagen, timmeren, boren en gezellig met elkaar alles klaar maken voor de opening. De sfeer is goed en er wordt veel overlegd. Tussendoor een bakkie koffie en gezellig met elkaar kuiern.

Bij de Haaksbergse Foto Biënnale 2022 beleef je mooie ogenblikken in het dorpshart van Haaksbergen. Dwaal rustig door het winkelerf van de Ster van Twente en geniet van de foto’s die leden van de Fotogroep Haaksbergen hebben gemaakt. Er is veel vrij werk en af en toe een thematische aanpak, maar altijd is het in het oog springend.

De tentoonstelling loopt vanaf de Museum Buurtspoorweg (MBS), via de spoorstraat naar de Pancratiuskerk op de Markt en vandaar via een aftakking naar het Cultuurplein vóór theater De Kappen. Daar wacht u een surprise! De Biënnale laat u glimlachen en streelt uw ogen. En misschien moet u er af en toe eens wat langer bij stil staan, want dan ziet u nog meer.

Kijk voor meer informatie op de website van de Fotogroep Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Meer over cultuur uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Interview, video en montage: Judith Nijlant
Tekst: Ben Lensink & Judith Nijlant
Een productie van RTV Sternet