VIDEO Pootaarde actie V.V. Hoeve Vooruit op 13 maart

Pootaarde-actie niet meer weg te denken uit De Hoeve en Haaksbergen.

De Pootaarde actie van V.V. Hoeve Vooruit gaat volgende week weer van start. Door de huidige coronacrisis zal het alleen iets anders verlopen dan u van de voetbalvereniging gewend was.

Leden van de vriendenkring V.V. Hoeve Vooruit gaan vanaf volgende week flyeren. Op de flyer kunt u de QR code scannen en zo het aantal zakken die u wenst bestellen. Als vanouds worden de zakken bij u thuis op de plek gezet, waar u ze maar wilt hebben. Bezorgen gebeurt op zaterdag 13 maart. V.V. de Hoeve brengt die zaterdag alleen de zakken Pootaarde die besteld zijn, er is dus geen mogelijkheid om ter plekke exra zakken te kopen.

De opbrengst van de potgrondactie in de Hoeve wordt gebruikt voor grote uitgaven van de vereniging. Zo bracht de vriendenkring al geld in voor een kunstgrasveld, een overdekte tribune en verlichting voor het hoofdveld. De opbrengst van deze actie gaat niet alleen naar de club, er gaat ook een heel mooi bedrag naar de bewoners van het Wiedenhof. Die hebben de bijdrage al eens gebruikt voor de aanschaf van een personenbus.

Kijk voor meer informatie op de website van V.V. Hoeve Vooruit

Kijk meer Video’s uit Haaksbergen

Volg de Sport in Haaksbergen

Camera en montage: Matthijs Prins
Interview: Christa Wensink
Tekst: Michel van der Voort
Een productie van RTV Sternet