VIDEO Pop-up store Ditsmie opent in Haaksbergen

Ditsmie is een mobiele shop met artikelen op het gebied van lifestyle en curiosa.

Mieke Rietman, eigenaar bij Buro Rietman, Events & Styling, opent op vrijdag 13 november haar pop-up store Ditsmie, Enjoy my style! in de spoorstraat in Haaksbergen. Ditsmie is een mobiele shop met artikelen op het gebied van lifestyle en curiosa! Je komt Ditsmie onder andere tegen op fairs en ladiesevents.

Mieke woont in Oldenzaal maar komt oorspronkelijk uit Haaksbergen: “Het is echt heel erg leuk om nu hier in Haaksbergen mijn derde pop-up store te mogen openen”. Mieke ken je misschien ook van de mooie speciale weekeindmarkten bij een landgoed of kasteeltje, waar ze met haar brocante, vintage en curiosa staat. Ook heeft ze jaren op de Haaksbergse meimarkt gestaan, want ze was bij Sterevenementen actief.

De winkel van Ditsmie vind je in het voormalige pand van Wildenborg aan de Spoorstraat 55. De trap hoeft geen probleem te zijn, want er is ook een lift aanwezig. De winkel is iedere vrijdag en zaterdag open. Mieke probeert elke week het aanbod weer aan te passen. “In deze tijd vind je bijvoorbeeld ook veel leuke kerstartikelen en cadeautjes voor de feestmaand”. Tijdens het openingsweekend is er voor iedere klant een korting van 10 %.

Kijk voor meer informatie op:
www.ditsmie.nl
www.facebook.com/ditsmie

Camera en interview: Christa Wensink
Montage: Matthijs Prins
Tekst: Christa Wensink en Michel van der Voort
Een productie van RTV Sternet