VIDEO Splash & Crash Extreem Buikschuiven in Bentelo

Mannen en vrouwen uit Bentelo en omstreken namen het tegen elkaar op om de Buikschuifkampioen 2022 te worden.

Op zondag 7 augustus organiseerde PJO-Hajo Bentelo voor de Splash & Crash, extreem buikschuiven. Deelnemers aan Splash & Crash smeren zich in met groene zeep en glijden van een lange helling af het water in. Tijdens dit spektakel namen zowel mannen als vrouwen uit Bentelo en omstreken het tegen elkaar op om de Buikschuifkampioen 2022 te worden.

De deelnemers gleden via een lange helling, gebouwd op een hoge stellage, met een duik het water in. Dit leverde mooie plaatjes op. Na elke ronde werd de bel opgeschoven zodat de deelnemers verder moesten springen om door te gaan naar de volgende ronde. Na het buikschuiven bleef het nog lang gezellig met een grote afterparty.

Over PJO-HAJO Bentelo

De Plattelands Jongeren Organisatie Hagmolen Jongeren Bentelo, PJO-HAJO Bentelo, is een jongerenvereniging voor jongeren uit Bentelo en buitengebied. De vereniging telt meer dan 300 leden en houdt zich bezig met het organiseren van diverse activiteiten. Naast de verschillende activiteiten wordt jaarlijks de Paasparty Bentelo georganiseerd op Eerste Paasdag, met duizenden bezoekers.

Kijk voor meer informatie op de website van PJO-HAJO Bentelo

Meer over cultuur in Haaksbergen

Meer over sport in Haaksbergen

Kijk meer video’s over Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Camera, interview en montage: Matthijs Prins
Een productie van RTV Sternet