VIDEO Square Mountain Rally was weer een succes

Het was weer lekker toeren door Twente en Duitsland met de Square Mountain Rally.

‘Oldtimers’ en ‘youngtimers’ waren weer welkom om mee te rijden. Een gezellig treffen voerde de boventoon. De rally betrof een bolletje pijltje rit met een afstand van circa 140 km over de mooiste weggetjes van het gevarieerde Twentse en Nordrhein-Westfaalse landschap. Ook werd de mogelijkheid geboden om een stuk van de rally volgens een andere navigatietechniek te rijden.

Onderweg waren er stops georganiseerd, waar de inwendige mens niks tekort hoefde te komen. De rally had geen wedstrijd element. Het was het mooie zonnige, geslaagde dag voor de deelnemers.

Square Mountain Rally

De Square Mountain Rally wordt al ruim twintig jaar verreden. Het evenement vindt twee keer per jaar plaats, een keer in het voorjaar en een keer in het najaar. Het is een tocht van ongeveer drie en een half uur, met een afstand van zo’n 120 kilometer. De tochten gaan vooral door Twente, Salland, de Achterhoek en Duitsland. Onderweg wordt meestal ergens een tussenstop gehouden. Dan wordt iets bekeken wat aansluit bij de interesse van de rijders.

Kijk voor meer informatie over de rally

Kijk voor meer over cultuur uit Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws in Haaksbergen

Camera & Montage: Matthijs Prins
Interview: Christa Wensink
Een productie van RTV Sternet