VIDEO Take the Way: proeven en toeren

Een lekkere autotocht door 5 Twentse dorpen.

Vijf restauranthouders bedachten: wat kunnen we in deze Coronatijd voor onze gasten betekenen? Vanaf 5 maart kun je elke vrijdag, zaterdag en zondag het rijden van een prachtige autoroute combineren met heerlijk eten. Bij Fleur de Sel in Boekelo, het Wapen van Beckum in Beckum, Café Spoolder in Bentelo, Steakhouse Buffalo Bill in Haaksbergen en Café Winkelman in Buurse hebben ze een van de 5 gangen voor je klaar staan als je langs rijdt en meedoet aan deze activiteit.

Om zoveel mogelijk spreiding te creëren werken Take the Way met een tijdslot. Elk kwartier vertrekken slechts enkele auto’s. Bij de start ontvang je een route, bestek, afvalzak en een stempelkaart. De organisatie vraagt je om het afval mee te nemen in de auto en thuis in je eigen container te gooien. Bij alle restaurants zijn vuilniszakken voor in de auto beschikbaar.

Het is onderweg culinair genieten en er is ook aan de kinderen gedacht. Je hoeft niet uit te stappen bij de restaurants. Bij elk restaurant ontvang je het eten in de auto. Bij elk restaurant ben je vrij om de maaltijd te nuttigen op een parkeergelegenheid nabij het restaurant. Dit is niet verplicht.

Kijk voor meer informatie op de website van Taketheway.nl

Kijk meer Video’s uit Haaksbergen

Meer over Ondernemen in Haaksbergen

Camera: Matthijs Prins
Interview: Christa Wensink
Een productie van RTV Sternet

https://youtu.be/NW293VLdqEE