VIDEO Teatro productions gaat online

Corona dwingt bedrijven tot creativiteit.

Al sinds maart zijn er al geen opdrachten meer voor de evenementenbranche. Maar Teatro, partner voor showtechniek & entertainment, is niet bij de pakken neer gaan zitten: “Door COVID-19 kon er natuurlijk niets meer doorgaan, heel het entertainment lag stil…. geen dj meer nodig voor een bruiloft, geen drive-in shows meer te organiseren, geen studentenfeestjes, tentfeesten of bedrijfsfeestjes kon doorgaan.”

Nu deze lockdown al vanaf maart dit jaar duurt, moest Teatro wel creatief gaan nadenken. In hun opslaghal, waar nu veel attributen liggen, hebben ze een “studio” gebouwd. Vandaaruit komen nu de voorstellingen on-line bij u in de huiskamer. Zo werd er, op de avond dat RTV Sternet hier een opname maakte, voor de verjaardag van een 40 jarige een pubkwis georganseerd. Op deze manier kunnen de acteurs van Teatro toch nog veel gezelligheid bij u in de huiskamer brengen, lekker op uw eigen bank voor uw eigen tv.

Heb je ook iets te vieren? Teatro productions aan de M.A. de Ruyterstraat 18 b wil graag dat feestje online met u beleven.

Kijk voor meer informatie op: www.TEATROPRO.nl

Interview en tekst: Christa Wensink
Camera en montage: Matthijs Prins
Een productie van RTV Sternet