VIDEO Vrijwilliger van het Jaar 2020 is Matthijs Prins

Je komt Matthijs óveral tegen en hij is voor RTV Sternet van onschatbare waarde!

Het bestuur van RTV Sternet heeft in samenspraak met directie en medewerkers besloten om Matthijs Prins aan te wijzen als de Vrijwilliger van het jaar 2020.

RTV Sternet heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt en bereikt nu wekelijks via haar mediakanalen vele tienduizenden mensen. Matthijs levert hieraan een belangrijke bijdrage met zijn videoreportages, die hij maakt voor alle inwoners van Haaksbergen, St. Isidorushoeve en Buurse. Je komt Matthijs letterlijk óveral tegen en hij is voor RTV Sternet van onschatbare waarde!

Voor wie het niet weet: Matthijs heeft naast dit alles een volledige baan bij IKEA, zijn eigen huis en niet te vergeten Joeska. Matthijs lijkt altijd energie en ideeën te hebben.

Matthijs staat niet alleen altijd klaar voor het maken van een video. Hij tipt ook regelmatig collega’s wanneer hij zelf niet kan. En ook voor het monteren en publiceren van items draait hij zijn hand niet om. En film je wel, maar kom je niet toe aan monteren, dan staat Matthijs ook klaar om je SD kaart in ontvangst te nemen. In no-time is er dan alsnog weer een filmpje klaar.

Matthijs staat dichtbij de samenleving, hij weet wat er speelt of zoekt berichten op internet af, voor inspiratie. In maart van dit jaar werd Nederland getroffen door de coronacrisis, veel activiteiten gingen hierom niet door. Voor Matthijs was dit geen probleem, want voor alles bedenkt hij wat er wel kan en leuke initiatieven zal hij altijd steunen.

Matthijs: we hopen nog heeeeeel lang te mogen genieten van je bijdragen. En als eerbetoon speciaal voor jou hebben we een korte compilatie gemaakt van video’s die jij voor Haaksbergen gemaakt hebt.

Applaus !!!

Bestuur, directie en medewerkers van RTV Sternet