VIDEO Zosuuz Hairlab bestaat 10 jaar

Een jubileum vieren in Coronatijd is lastig, maar de slingers ophangen kan altijd !

Eigenlijk wilde eigenaresse Suzan Middelhuis haar kapsalon klein houden. Lekker in je eigen 1 manszaak aan het werk. Maar in de afgelopen 10 jaar is haar zaak uitgegroeid tot een drukke kapsalon, waar ze met meerdere medewerksters enthousiast staat te knippen, kleuren en föhnen. Haar droom was ooit om verzorgster in de gehandicaptenzorg te worden, maar ze heeft het hier nu heel erg naar haar zin.

Zosuuz Hairlab presenteert zichzelf vol enthousiasme op de website. “Ben jij klaar voor de nieuwe look? Echt iets wat jij zelf wilt en zoek jij een kapper die dit met jouw haar aandurft? Dan moet je bij ons zijn! Wij nemen de tijd voor de klant en zorgen ervoor dat jij de deur uitgaat met het gewenste haar! Kom relaxen in onze salon waar jouw haar de ster van de show is. Onze moderne, warme en vriendelijke kapsalon in Haaksbergen is ingericht zodat onze stylisten jouw wens in vervulling kunnen laten gaan.”

In Coronatijd is het lastig om het 10 jarig jubileum veel luister bij te zetten, maar de slingers ophangen kan altijd : “Met een lach en een traan vier ik mijn 10 jarig bestaan. Zoveel geluk gehad om mijn mooie zaak te beginnen. ?? Ik wou altijd klein blijven, maar het ging steeds gekker (hoe ik ook ben) en het werd groter en groter! Trots op mijn team, maar ook alle meiden die bij me gewerkt hebben! Samen staan we sterk! Deze tijd nu is het voor iedereen minder, ongeacht de gebeurtenissen die je doormaakt. Dat geldt voor mij ook. Desondanks wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen en alle gezelligheid wat deze zaak zo mooi en bijzonder maakt! ??Ben trots op mijn klanten familie en vrienden die altijd achter me gestaan hebben op naar de volgende 10 jaar! Love you all.”

Ook staat er op haar Facebook pagina een like actie.

Kijk voor meer informatie op
www.zosuuzhairlab.nl
www.facebook.com/ZoSuuz.Hairlab

Interview: Christa Wensink
Camera en montage: Matthijs Prins
Een productie van RTV Sternet