Vier vrijheid mee met de vrijheidsproeverij

De Stichting Herdenking & Vrijheid Haaksbergen organiseert op Bevrijdingsdag, vrijdag 5 mei, een Vrijheidsproeverij in de Kappen.

In totaal 25 groepen uit Haaksbergen, Buurse en Sint Isidorushoeve kunnen hieraan meedoen. Elke groep wordt gevraagd om 50 lekkere hapjes te maken en die te presenteren op de proeverij.

We roepen daarom kleine en grote verenigingen, organisaties, clubjes, vriendengroepen, buurtcomités, etc. op om mee te doen. Ben je geïnteresseerd, dan is hiervoor per groep een budget beschikbaar. Dat wil zeggen dat de kosten voor je hapjes gedekt zijn en dat je met een beetje creativiteit zelfs wat geld kunt overhouden voor je eigen groep of een eigen goed doel. En natuurlijk is iedere groep die middag met ongeveer 10 personen ook welkom om zelf te genieten van de proeverij. In de Kappen is er een muzikale omlijsting en zijn er videobeelden van de Historische Kring. De proeverij is in de namiddag vanaf 17.00 uur en duurt tot 19.00 uur.

Het is een mooi moment om in een gezellige sfeer de vrijheid te vieren met andere Haaksbergenaren. Doe je mee of heb je nog vragen? Neem contact op met Angelique Karnebeck angeliquekarnebeck@gmail.com of Han Noordink h.noordink@hetnet.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van de Cultuur Coalitie Haaksbergen

Meer Cultuur uit Haaksbergen

Volg het Nieuws uit Haaksbergen